Cal Miquel

Rostisseria i plats preparats

C/ Major 14, Puig-reig (Berguedà)

Telèfon 93 838 05 77

Inici > Avisos

Targetes i bancs

Sentint molt haver-vos de crear cap inconvenient, us hem de dir que no acceptem targetes de pagament de cap banc.

No només perquè hauríem d'apujar-vos els preus, també perquè no acceptem el xantatge, encara que sigui legal, ni el maltractament, i perquè defensem la dignitat dels treballadors i dels usuaris. Els que suem creiem que si no anem bé tots, no va bé ningú.

A Cal Miquel treballem per alimentar a les persones, no a la usura.

Disponibilitat

S'entén que tots els plats estan disponibles fins a fi d'existències, ja que lògicament no podem garantir que es puguin trobar tots els plats en tot moment. Si vols assegurar-te'n, ens pots trucar abans de venir, o bé ens pots fer l'encàrrec el dia abans o el mateix dia al matí, així et podrem confirmar si n'hi ha o bé a quina hora ho podríem tenir fet.


Tot i amb això, treballem i esperem que trobis una bona selecció de primers, de segons i d'acompanyaments en qualsevol moment.

Al·lergens

Estem elaborant la llista d'al·lergens dels nostres plats, i per tant, temporalment, davant qualsevol dubte us informarem oralment de tots els ingredients de qualsevol plat. Demaneu-nos-ho, estarem encantats de donar-vos fins i tot la recepta!

Donada la naturalesa de la nostra cuina, no podem garantir algun tipus de contaminació creuada d'ingredients, per bé que posem tot el nostre enteniment i voluntat, així com bones pràctiques professionals, en l'elaboració de tots els plats.

En el cas d'al·lèrgies, podem elaborar qualsevol plat sense els ingredients que ens indiqueu (PER ENCÀRREC).

Nadal i altres festes, comunions...

També preparem menjar per pica-piques, comunions, plats especials de Nadal...


Ens encanta cuinar de tot! Així que si vols un plat que no es troba a la nostra carta habitual ens el pots demanar. En aquests casos, segons de quin plat es tracti, agraim que l'encàrrec es faci amb un cert temps per poder demanar el necessari.

Contactar

BON PROFIT !!!